Sarbatori fericite!

Sărbătoarea Învierii Domnului se aproapie...

Primavara in acorduri de pian si pasi de dans

Duminică, 23 martie , de la ora 11:00, va avea ...

Nuielusa fermecata

Vineri, 21 martie, la ora 11:00, Casa de Cultur...


Exercitiu de alarmare publica in Medgidia

24 aprilie 2014    0 comentarii

Luni, 28 aprilie, între orele 15.00-16.00, în Medgidia şi în Valea Dacilor va fi pornit sistemul de alarmă ce anunţă imediata apropiere a unui dezastru natural. Acesta este doar un exerciţiu, pe această cale populaţia fiind avertizată să nu intre în panică la auzul sirenelor.Exerciţiul are ca scop familiarizarea populaţiei cu noul sistem de alarmare în caz de dezastre naturale. Semnalul de alarmă este compus din cinci sunet...

Citeste mai departe »


Medgidia pregateste parcurile pentru zilele insorite

16 aprilie 2014    0 comentarii

La Medgidia se fac noi amenajări ale parcurilor, se continuă plantarea florilor și se înlocuiesc băncile vechi și deteriorate. Sunt vizate mai multe zone de promenadă din oraș, din zonele de nord, centru și sud.Cea mai mare schimbare s-a realizat în spațiul dintre blocurile MS2 și ANL de pe strada Industriei, unde terenul viran a fost amenajat și transformat în parc. Au fost instalați stâlpi de iluminat, s-a pus gazon și s-au con...

Citeste mai departe »


Municipiul Medgidia aloca aproximativ 800.000 lei activitatilor culturale

15 aprilie 2014    0 comentarii

În ultimii ani, municipiul Medgidia s-a făcut remarcat prin activitățile culturale numeroase și de bună calitate. Festivalul Internațional de Muzică Uşoară „Dan Spătaru”, Tabăra Internațională de Pictură „Lucian Grigorescu”, Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel”, precum și festivalurile de muzică ușoară și populară, au animat viața culturală a orașului.Anul acesta, Primăria Municipiului Medgidia și Con...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Tichete sociale pentru nevoiasii din Medgidia

Functionari publici pentru o saptamana la Primaria Municipiului Medgidia

Sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Medgidia din luna aprilie

Primaria Medgidia a primit o donatie de 800 de carți de la o delegatie din Turcia

Lucrari de curatenie in incinta Cimitirului Central Medgidia

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 aprilie 2014

Astăzi 17.04.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului STANCIU DANIEL în vârstă d... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 aprilie 2014

Astăzi 16.04.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BÎRZEA IONEL în vârs... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.