Anunt ALPHA PREST INDUSTRY SRL Constanta

Anunt ALPHA PREST INDUSTRY SRL Constanta

Anunt

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA aduce în a...

Avertizare de canicula si seceta la Medgidia

Administrația Națională de Meteorologie a emis ...


„Raftul cu initiativa” la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord

26 august 2014    0 comentarii

Proiectul Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci şi-a selectat beneficiarii şi anume cele 15 biblioteci publice cu care Pro Vobis va lucra pe parcursul următoarelor 11 luni, prin oferirea de training şi consultanţă personalizată, pentru creşterea calităţii, diversităţii şi incluziunii programelor de voluntariat în bibliotecile publice.Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord este una din cele 28 ...

Citeste mai departe »


Deratizare pentru sobolani la Medgidia

26 august 2014    0 comentarii

În perioada 28 august – 5 septembrie, la Medgidia se va desfăşura o operaţiune de deratizare pe domeniul public, în special în zona platformelor de depozitare a gunoiului din jurul blocurilor, în zona depozitului de deşeuri din zona de Est a municipiului şi în parcuri. Toate aceste zone sunt sensibile la apariţia şi dezvoltarea numărului de şobolani, deoarece creează un mediu propice vieţii rozătoarelor.Pe această cal...

Citeste mai departe »


Sedinta ordinara a lunii august

25 august 2014    0 comentarii

Joi, 28 august 2014, de la ora 18.00, la Primăria Municipiului Medgidia va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului local având pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:1. Aprobarea conferirii titlului de “CETĂŢEAN DE ONOARE” al Municipiului Medgidia, domnului Florin R. Pricop2. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli pentru anul 20143. Aprobarea contului de execuţie al bugetului local şi al inst...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Ce aduce nou Planul Urbanistic General al Medgidiei

Un nou loc de joaca pentru copiii din Medgidia

Sarbatoarea Prieteniei la Medgidia

Primaria Medgidia sustine integrarea pe piata muncii

Investitii in renovarea scolilor la Medgidia

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

12 august 2014

Astăzi 08.08.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MITU COSMIN MARIAN în vârs... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

12 august 2014

Astăzi 08.08.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MEMIŞ GIHAN în vârstă de _... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.