Anunt privind organizarea unei proceduri de selectie p...

Primaria Municipiului Medgidia anunţă organizar...

Munca in folosul comunitatii

În baza Sentinței civile nr.11746/02.10.2...

Munca in folosul comunitatii

Obligarea numitei Bucătaru Luminița la pre...


Medgidia secolului XX- descrisa intr-o noua carte

23 iulie 2014    0 comentarii

Sâmbătă, 26 iulie, de la ora 11.00, sala de spectacole a Casei de Cultură „I. N. Roman" va găzdui lansarea cărţii „Medgidia la începutul secolului al XX-lea", semnată de prof. dr. Adrian Ilie.Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Medgidia şi Biblioteca Muncipală Medgidia cu ocazia aniversării centenarului primului război mondial.Invitaţi speciali în cadrul activităţii de sâmbătă sunt domnii dr. Florin C....

Citeste mai departe »


Zece zile pana la Tabara de Pictura „Lucian Grigorescu”

22 iulie 2014    0 comentarii

Ultima lună a verii se anunţă a fi plină de culoare, armonie şi varietate pentru Medgidia. Din 2 august, în oraşul străbătut de canalul Dunăre-Marea Neagră vor sosi artiştii plastici invitaţi la Tabăra Internaţională de Pictură „Lucian Grigorescu".Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, evenimentul cultural organizat de Primăria Medgidia se va desfăşura anul acesta în perioada 2-10 august. De o mare însemnătate pentru viaţa cultural-artis...

Citeste mai departe »


Sedinta ordinara a lunii iulie

22 iulie 2014    0 comentarii

Joi, 26 iulie 2014, de la ora 18.00, la Primăria Municipiului Medgidia va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului local având pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:1. Aprobarea acordării unui ajutor financiar de urgenţă doamnei Pascu Leontina, pentru rezolarea unor probleme medicale2. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 20143. Aprobarea completării inventarului ...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Implica-te! Parerea ta conteaza!

La Medgidia arta si dansul nu au vacanta

Lucrari la reteaua de iluminat public din Medgidia

Actiuni de combatere a omidei paroase

Ordin incepere lucrari

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 iulie 2014

Astăzi 17.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului STOICA IULIAN în vârstă de... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 iulie 2014

Astăzi 17.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CORNEA ANDREI în vârstă de... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.