Ramazan Bairam Kayrli Bolsin

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache...

Anunt privind organizarea unei proceduri de selectie p...

Primaria Municipiului Medgidia anunţă organizar...

Munca in folosul comunitatii

În baza Sentinței civile nr.11746/02.10.2...


Tineri din Medgidia, campioni nationali la navomodele

29 iulie 2014    0 comentarii

Campionatul Naţional de Navomodele Viteză şi Evoluţie organizat de Federaţia Română de Modelism în colaborare cu Primaria Muninicipiului Medgidia şi Clubul Copiilor Medgidia, reprezentat de prof. Ioana Dumitru, precum şi Proiectul Naţional pentru copii „Toate pânzele, sus!" organizat de Clubul Copiilor Medgidia în colaborare cu Primaria Municipiului Medgidia au ajuns la final.Echipa Clubului Copiilor Medgidia a avut rezulta...

Citeste mai departe »


„Desteapta-te romane!” a rasunat si la Medgidia

29 iulie 2014    0 comentarii

Data de 29 iulie a fost proclamată, în conformitate cu Legea nr.99/1998, Ziua Imnului Naţional al României. „Deşteaptă-te române!" a răsunat pentru prima dată pe 29 iulie 1984 în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Versurile imnului aparţin poetului Andrei Mureşan iar muzica a fost compusă de Anton Pann, cunoscut poet şi traducător de folclor.Ziua de 29 iulie nu a trecut nemarcată nici la Medgidia, unde, încă...

Citeste mai departe »


Lucrare dedicata aniversarii centenarului primului razboi – lansata la Medgidia

28 iulie 2014    0 comentarii

În acest week-end, la Medgidia a avut loc un eveniment important pentru literatura istorică locală. Sâmbătă, 26 iulie, la Casa de Cultură „I. N. Roman" a avut loc lansarea cărţii „Medgidia la începutul secolului al XX-lea", sub semnătura profesorului doctor Adrian Ilie. Cu ocazia acestui eveniment la Medgidia au fost prezenţi invitaţi de seamă, ce au un cuvânt de spus în ceea ce priveşte literatura şi istoria sc...

Citeste mai departe »


Noutati despre Medgidia:

Informatii Politia Municipala Medgidia

29 iulie - Ziua Imnului

Desfasurare de forte la Medgidia

Ambulatoriul Medgidia va fi reabilitat si modernizat

Campionat de navomodele la Medgidia

Ghid de dezvoltare economică a Medgidiei

16 ianuarie 2012   4 comentarii

Reprezentanţi ai instituţiilor publice din Medgidia societăţilor comerciale, cadre didactice, ingineri, economişti ş... Citeste mai departe »


S-a constituit noul Consiliu Local al Municipiului Medgidia

22 iunie 2012   6 comentarii

Vineri, 22 iunie, de la ora 10.00, in sala mare a Primăriei Medgidia a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului ... Citeste mai departe »


Marian Iordache, reprezentantul Romaniei in Adunarea Primarilor din Balcani

29 iunie 2010   29 comentarii

Edilul municipiului Medgidia a fost ales de colegii prezenti la Forumul de cooperare si solidaritate din Balcani, ... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 iulie 2014

Astăzi 17.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului STOICA IULIAN în vârstă de... Citeste mai departe »


PUBLICATIE DE CASATORIE

22 iulie 2014

Astăzi 17.07.2014 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CORNEA ANDREI în vârstă de... Citeste mai departe »© Copyright 2009-2014 Primaria municipiului Medgidia. Toate drepturile rezervate.