Categories Informații Utile

Informații folositoare despre Medgidia

În acest ghid voi vorbi despre câteva informații folositoare despre Medgidia. Medgidia este un loc frumos din România. A devenit municipiu în anul 1994, iar infrastructura acestul oraș este într-o continuă dezvoltare. Are câteva licee, câteva școli primare, multe grădinițe și chiar și un stadion. Au chiar și o piscină. De asemenea, au și un spital care poate găzdui sute de oameni.

Primarul actual este Valentin Vrabie și face o treabă minunată.

Au apărut în lumina reflectoarelor chiar și câteva triumfuri economice, datorită existenței unui oraș implicat în totalitate în propriul progres. Din 1200 de întreprinderi înregistrate, trebuie să știi că doar 30 sunt deținute de stat, iar 15 sunt de fapt întreprinderi mixte. În afară de activitățile agronome, precum procesarea laptelul, panificația, viticultura, industria principală este de fapt prelucrarea cimentului și materialelor de construcție. Se realizează producții de mașini agricole, programare forțată și chiar prelucrarea lemnului. Poți întâlni chiar și câteva fabrici de mobilă. Poți observa că există numeroase oportunități de angajare pentru localnici.

info

Se întâmplă ca Medgidia să fie amplasată în centrul unei zone agricole și trebuie să știi că zeci de milioane de hectare sunt fertile și îmbunătățite cu un sistem de irigare minunat.

Această zonă are o tradiție agricolă bogată și oferă unii dintre cei mai bine instruiți specialiști. De asemenea, rețeaua de drumuri este disponibilă pentru tot felul de transporturi de marfă, ceea ce este foarte necesar. Distanța de transfer este de asemenea foarte mică și poate fi realizată prin porturi. Ai de asemenea acces și la alte regiuni din România sau chiar din Europa. Poți ajunge ușor în alte regiuni. Condițiile climatice sunt mai bune în alte zone ale României. Iernile sunt scurte. Vei avea parte de cer senin și vreme decentă pe tot parcursul anului. Ar trebui să reții că potențialul de irigare este unul dintre cele mai bune dintotdeauna.

Depozitul din Medgidia a fost finalizat în 2009 și este cel mai mare sistem de depozitare a clincherului de ciment din lume. Nu-i așa că e grozav?

De asemena, orașul este un nod rutier și feroviar și totodată și un port interior spre canalul Dunăre-Marea Neagră. Canalul Dunăre-Marea Neagră se întâmplă, de asemenea, să traverseze orașul pe o lungime de aproximativ 6 km din totalul său. Canalul are o capacitate de 11,2 milioane de tone / an și poate permite trecerea vaselor cu o greutate de 5000 de tone. De asemenea, este prevăzut cu legături rutiere și feroviare, care găzduiesc depozite și, de asemenea, câteva macarale, care pot ridica greutăți de până la 16 tone.

Sper ca aceste informații să fie de folos.

About Author

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *